Daredevil: Born Again - Nefunguje to, šéf Marvelu není spokojen s kvalitou seriálu a hledá nové tvůrce

To nezní moc nadějně. 

Daredevil: Born Again je projektem, na který se určitě spousta lidí těší a doufá, že se kvalitou alespoň přiblíží skvělé podívané na Netflixu. Ovšem, nyní se objevily informace, které na klidu příliš nepřidají. 

Podle všeho byla před stávkou scenáristů a herců hotova necelá polovina první řady, ale když kreativní prezident Marvelu Kevin Feige viděl natočený materiál, nebyl s ním spokojen a rozhodl se, že se bude svým způsobem rebootovat.

Propuštěni byli hlavní scenáristé Chris Ord a Matt Corman, protože jejich vize neměla odpovídat tomu, co si představovalo vedení Marvelu, kromě toho byla ukončena spolupráce i s režiséry, kteří měli dohlédnout na zatím nevzniklé epizody a aktuálně se hledá nový kreativní tým. 

Už vzniklé záběry budou částečně použity, ale dá se počítat, že i tak dojde k výrazným dotáčkám a přetáčkám.

Na jednu stranu to není moc uklidňující, ale na druhou stranu je dobře, že se Marvel nebojí zatáhnout za brzdu, pokud se mu něco nelíbí a je ochoten dělat velké změny.

Je otázkou, jestli budou k lepšímu a jestli to nebude znamenat výrazné zpoždění (datum premiéry ale zatím stanoveno nebylo), to ukáže až čas.

Zdroj: THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat