Tvůrce vysvětlil, proč se ze Scarlet Witch stal padouch


Důvody k tomu měla.

V komiksu se Scarlet Witch zhroutila a způsobila to, že většina mutantů přišla o své schopnosti, v Marvelovském filmovém universu se z ní pro změnu stal plnohodnotný zloduch, který se nebál ušpinit ruce krví. To ovšem některé její fandy zaskočilo. A producent Richie Palmer vysvětlil, co k tomu vlastně vedlo:

"WandaVision bylo pro tuhle postavu šíleným dobrodružstvím. Takže to, kam se následně vydala mohlo být přirozeně temnějším místem. Byla tu možnost, že po seriálu nebyla nejšťastnějším člověkem na světě a viděli jsme to, jak se nejmocnější bytost ve vesmíru vyrovnává s otázkou štěstí. To je svým způsobem téma našeho filmu. Doctor Strange se potýkal se stejnou věcí: Zachránili jste svět. Obětovali jste se pro vyšší dobro. Ale jste šťastní? To je něco, s čím se naše postavy musejí potýkat a tahle otázka je vede na šílená místa. Wanda vnímá Americu jako šanci nalézt štěstí v Multivesmíru. A ona je Scarlet Witch, takže je obtížné jí zastavit, pokud něco chce."

Richie dál připomněl, že v komiksu přepisovala realitu dle libosti a neštítila se vraždění lidí, což je pravda, takže její vývoj ve filmové a seriálové podobě byl podobný tomu, co jsme viděli v komiksu. 

Jestli se Scarlet Witch vrátí zatím není jasné, ale její představitelka Elizabeth Olsen s tím příliš nepočítá.

Zdroj: Art of Doctor Strange in the Multiverse of Madness/CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat