Seriálový spin-off k Iron Manovi i vzkříšení Daredevila je odloženy na neurčito. A bylo potvrzeno, že měl původně vzniknout zajímavý marvelovský seriál


Komiksové střípky.

Aktuálně v Hollywoodu probíhá stávka scenáristů a herců a to má samozřejmě dopad na mnoho projektů. Došlo a dojde k přesunům premiéry mnoha film a seriálů a další budou přibývat, například dvě očekávané marvelovské série. 

Jednou z nich je projekt Ironheart, který se věnuje hrdince, která si v komiksu vypůjčila technologii firmy Tonyho Starka a vyrobila si vlastní kovový oblek. Tahle podívaná měla mít premiéru už letos na podzim, ale nyní byla odložena na neurčito.

A stejně tak je tomu u seriálu Daredevil: Born Again, u kterého nyní není jasné, kdy ho uvidíme, byť se původně počítalo s jarem příštího roku.

Odložení na neurčito není moc příjemnou zprávou, ale aktuálně můžeme jen doufat, že se studia dohodnou s herci a scenáristy a kolečka Hollywoodu se opět rozběhnou. 

Ovšem, zatímco výše zmíněné série eventuálně uvidíme, jednu, ve kterou mnozí doufali ne. Řeč je o projektu Daughters of the Dragon.

V komiksu je pod tímto jménem znám tým dvou hrdinek Misty Knight a Colleen Wing, které se nám představily v hrané podobě v marvelovských seriálech na Netflixu, kde je ztvárnily Simone MissickJessica Henwick a doufalo se, že vznikne jejich spin-off. 

To, že to byl v plánu potvrdil režisér marvelovských sérií pro Netflix Marc Jobst, ale jak víme, poté, co byla spuštěna streamovací platforma Disney+, pro Netflix přestaly vznikat marvelovské série a k realizaci Daughters of the Dragon nikdy nedošlo. Ale třeba se k tomuto nápadu někdy Marvel vrátí.

Zdroj: THR, Netflix (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat