Netflix čelí žalobě kvůli Snyderově epické sci-fi Rebel Moon


 Konkrétně kvůli herní verzi.

Zack Snyder chystá pro Netflix dvoudílné velkolepé sci-fi Rebel Moon, kdy první díl bude k dispozici už letos a to 22. 12. a spousta lidí se samozřejmě nemůže dočkat, z čehož má jistě Netflix radost. Tu mu ale asi zkazí žaloba, kterou podává společnost Evil Genius Games. 

Ta v březnu tohoto roku uzavřela se streamovacím gigantem smlouvu o vytvoření deskové verze Rebel Moon, ale nyní se ozvala s tím, že podle jejich názorů Netflix kontrakt ukončil nezákonným způsobem s vysvětlením v podobě toho, že Evil Genius Games zveřejnilo materiály o hře, což má být podle Netflixu porušení smluvních podmínek.

Netflix prý odmítá to, aby hra byla vydána a to se Evil Genius Games nelíbí, protože by rádi, aby si jejich výtvor užili miliony fandů. Společnost tak nabádá, aby se lidé ozvali Netflixu a Zacku Snyderovi a "zatlačili" na ně, aby se hra dostala do prodeje.

Můžeme jen hádat, jestli se případ ocitne u soudu, nebo se oba subjekty dohodnou, ale doufáme ve druhou možnost, protože nám přijde trochu zbytečné to "tahat přes soudce" a na potencionálním vydání hry by pravděpodobně vydělaly obě strany.

Zdroj: ComingSoon, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat