Je mi sakra devadesát, oblíbenec Christophera Nolana prozradil, že je více méně v důchodu


Michael Caine se vyjádřil, jak je na tom ohledně herectví.

Michael Caine je vynikajícím hercem, který má na kontě hromadu různých ceněných projektů a je například jedním z oblíbených spolupracovníků Christophera Nolana. Ale v poslední době v případě práce Michael zvolnil a asi vás nepřekvapí, že je důvodem jeho věk:

"Je mi nyní zatraceně devadesát a nemůžu pořádně chodit a podobně. Svým způsobem jsem na odpočinku... Nejhorší na tom je, kolik věcí zmizí z vašeho života. Nemůžete běhat, nemůžete hrát fotbal a postupně pochopíte, že se blíží smrt. Může být blízko, pokud je vám devadesát. Ale jsem docela šťastný. Sedím si tu a píši, dělám tuhle věcí. Líbí se mi to. Mám dvě děti, tři vnoučata a ženu. A všichni se ke mně jednou přidají. Nikdo neřekne, 'Je mi líto, že zemřeš - přeji si, abys na tom byl jako já a nezemřel.' Všichni zemřou. Alespoň jsem se dožil zatracené devadesátky. Nezemřel jsem v devíti, devatenácti nebo dvaceti devíti. Je mi devadesát a užil jsem si ten nejlepší život, na který jsem mohl pomyslet. Mám tu nejlepší ženu a nejlepší rodinu. Pro někoho jiného by to nemusela být nejlepší rodina, ale pro mě je."

Možná jeho vyjádření může na první pohled znít smutně, ale naopak je to poměrně pozitivní přístup, kdy má herec radost z toho, že si mohl užít naplňující život a má milují rodinu. A je pravdou, že ne každý má to štěstí, že má skvělé blízké, dožije se tak vysokého věku a ještě dělá práci, kterou miluje. 

Zdroj: The Telegraph, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat