Deadpool 3: Ve filmu se prý objeví představitel Harryho Pottera, spekuluje se, že si zahraje variantu Wolverina


 Náhoda?

V případě toho, kdo potenciálně nahradí Hugha Jackmana jako Wolverina se řeší několik jmen a někdy zaznívá i Daniel Radcliffe, který se proslavil jako Harry Potter. 

Možná nejde o někoho, kdo by vás ve spojení s oblíbeným komiksovým mutantem napadl jako první, ale rozhodně by se jednalo o zajímavou volbu a nedávno se objevila fotografie, kde je herec bez trika a vypadá to, že zabral v posilovně, což některé vede k domněnce, že se připravuje na roli Wolverina.

To zatím potvrzeno nebylo, ale nyní se mluví o tom, že byl obsazen do filmu Deadpool 3 (premiéra 2. 5. 2024). V něm se mimochodem vrátí Hugh Jackman jako Wolverine a kromě toho se v něm bude operovat s multivesmírem, který dovoluje představit téměř jakoukoliv postavu.

Nevíme, koho by měl Radliffe ztvárnit, jde prý o tajnou roli, ale samozřejmě se šušká o tom, že by mělo jednat o další variantu Wolverina. Pokud je to pravda, je otázkou, zda půjde jen o cameo nebo oficiálně převezme štafetu po Hughovi. 

Pořád je tu ale možnost, že dostane na starosti úplně jinou postavu. Uvidíme, zda se zpráva o účasti Daniela potvrdí, ale my bychom rozhodně proti nebyli. 

Zdroj: Daniel Richtman's Patreon, Signature Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat