Avengers: Secret Wars zřejmě bude režírovat tvůrce druhého Doctora Strange. A představitel Kanga má datum soudu

 


Komiksové střípky.

Sam Raimi se do komiksového žánru vrátil s filmem Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) a nebyl to návrat stoprocentní, ale ani ne vysloveně špatný, tím pádem není možná překvapením to, že má Marvel zájem s ním dál spolupracovat. Podle nových spekulací by se prý dokonce mohl ujmout režie velkolepé marvelovky Avengers: Secret Wars (premiéra 6. 5. 2027).

Sam je prý hlavním kandidátem, což znamená, že ještě není ruka v rukávu, ale Marvel o to něj má údajně velký zájem. 

Ve filmu se samozřejmě ukáže i Kang, kterého zatím hraje Jonathan Majors, ale ten má právní problémy poté, co měl údajně napadnout svou přítelkyni. Herec se tomuto nařčení intenzivně brání (i když mu moc nepomáhá to, že vystoupilo několik lidí z minulosti, kteří se rozpovídali o jeho nevhodném chování) a bude bojovat za to, aby byl oficiálně očištěn. 

To znamená i před soudem, kdy bylo aktuálně oznámeno, že líčení proběhne (předběžném slyšení už má herec za sebou) 15. 9. 2023. Za pár dnů tedy bude čelit obviněním z napadení a obtěžování, což by mohlo znamenat až rok ve vězení. 

A dá se tušit, že pokud bude uznám vinným, Marvel obsadí někoho jiného, i kdyby Majors dostal trest, který nebude znamenat pobyt za mřížemi. 

Zdroj: MyTimeToShineHello, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat