Aquaman 2: Jeden ze záběrů z upoutávky je podle mnohých k popukání (nebo k pláči)


 A opět je tu vysmívání se trikovým efektům. 

Po překvapivě dlouhém čekání na trailer na Aquaman a ztracená království/Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 21. 12. 2023) jsme se dočkali upoutávky na upoutávku a i ta vyvolal slušné diskuse. Někdy v dobrém slova smyslu, někdy v tom horším. 

Například se hodně řeší jeden z momentů ukazující ženskou postavu, která se bleskovým tempem někam šplhá. Není úplně snadné identifikovat, o koho jde (upřímně zběžně vypadá jako Cheetah z Wonder Woman 1984), ale je to královna Atlanna (Nicole Kidman), respektive její digitální podoba a právě její nepovedenost se aktuálně hodně diskutuje.

Hlavně to, proč tenhle ne zrovna dopilovaný záběr skončil v upoutávce, která má lákat na plnohodnotný trailer. Jestli totiž má být tohle jedna z nejlepších věcí, které film nabízí, pak asi budou mít tvůrci problém. 

Ostatně, proslýchá se, že testovací projekce nedopadly nejlépe a nyní se filmaři snaží zachránit, co jde (a Warner Bros. údajně moc nevěří, že to vyjde a do propagace moc času a peněz neinvestuje) a zdá se, že zachránit by potřebovaly i některé trikové scény.

Je tu stále šance, že se dočkáme povedené komiksovky, ale očividně jsou na místě obavy, protože ne všechno působí ideálně.

 Zdroj: DC Filmy/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat