Animovaní X-Meni budou mít zpoždění. Stejně tak spin-off k Hawkeyeovi. Kdy uvidíme druhou řadu Co kdyby...? Marvelovská série znovu mění jméno

 

Komiksové střípky.

Nejsme asi sami, kdo miluje animovaný seriál X-Men z devadesátých let minulého století. A proto nám udělalo radost to, že Disney+ nabídne pokračování nazvané  X-Men ’97. To mělo být k vidění letos na podzim, ale nově vyšlo najevo, že to bude až někdy na počátku příštího roku.

Zpoždění se dočká i hraný seriál Echo, tedy spin-off k povedenému Hawkeyeovi. I Echo se měla objevit letos, ale nově to bude v lednu příštího roku. 

Déle čekat musíme také na druhou řadu marvelovské animované série Co kdyby...?, která měla být k dispozici už na začátku tohoto roku, ale nakonec začne někdy kolem letošních vánočních svátků. 

A nakonec zpráva z jiného soudku, seriál Agatha: Coven of Chaos opět mění název (původně to mělo být Agatha: House of Harkness) a to na Agatha: Darkhold Diaries. Jak asi víte, Darkhold je mocnou knihou obsahující tu nejtemnější magii. Mimochodem, i tahle série měla být k vidění letos, ale bude to také až na začátku příštího roku. 

Zdroj: THR, Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat