Zaklínač: Proč sérii opustil Henry Cavill? Odpověď režiséra vás překvapí


 Marc Jobst má jiné vysvětlení, než ta, která jsme slyšeli.

Henry Cavill se po třech řadách rozloučil se seriálem The Witcher / Zaklínač a slyšeli jsme několik spekulací, proč k tomu mělo údajně dojít. Ten nejčastěji řešený je, že se nepohodl s tvůrci, kteří nerespektovali předlohu a to on, jako její velký fanda nehodlal snášet. Jiná tvrzení mluvila o tom, že se s Henrym nespolupracovalo úplně dobře a atmosféra na place nebyla ideální. Režisér Marc Jobst ale nyní přišel s trochu jiným odůvodněním. 

Podle něj Cavill dal natáčení vše, nepoužíval dubléra a v akčních scénách se angažoval sám a to je u tak velkého projektu velmi náročné a klade to na herce velké nároky, speciálně, když jde o už o tři řady série. 

"To člověka vyčerpá. Po třech řadách mám pocit, že přivedl seriál k životu a jestliže má dojem, že udělal, co mohl, pak mu věřím. Jeho soustředění, jeho touha udělat to správně, bylo darem s ním pracovat, protože to každého motivuje k tomu, aby si řekl, 'Dobré není dost dobré. Musí to být fantastické. Všichni chceme pracovat tímto způsobem, nechceme udělat něco, co je dobré, chceme udělat něco, co je neuvěřitelné."

To se podle recenzí asi úplně nepovedlo a sledovanost třetí řady zrovna excelentní nebyla, ale to nemění nic na faktu, že Henry dal roli vše, co mohl.

Zatím se počítá se čtvrtou řadou, kde se hlavní role ujme Liam Hemsworth, ale šušká se i o tom, že by Netflix mohl projekt ukončit. To ale potvrzeno nebylo.

Zdroj: ScreenRant, Netflix (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat