Zack Snyder stále počítá se vznikem režisérského sestřihu svého propadáku


 Asi víte, o kterém je řeč.

Byť by si to asi mnozí fandové Zacka Snydera přáli, ne všechny jeho projekty zabodovaly u novinářů, případně v kinech. Jedním z těch, které se nechlubí úplně kladnými recenzemi a ani oslnivými tržbami je Sucker Punch (2011). Rozpočet byl 82 milionů dolarů a tržby cca 89 milionů dolarů. 

Ovšem, Snyder to s ním očividně stále nevzdává. Prohlásil totiž následující:

"Nikdy jsem se nedostal k tomu, abych udělal režisérský sestřih. Ale mám to stále v plánu. Ale v originálním sestřihu, když je Babydoll na židli ve sklepě s Blue - už si prošla lobotomií - když na ní policisté posvítí, změní se prostředí a ona se postaví a začne na pódiu zpívat píseň. Je to zvláštně neoptimistické a optimistické zároveň. To je to, jaký byl svým způsobem tón na konci. Zkoušeli jsme to a studio si myslelo, že je to příliš zvláštní, takže jsme to změnili. Ale někdy to uvidíte, jsem si jistý. Doufám."

Otázkou je, jestli o to bude zájem ze strany distribuční společnosti Warner Bros. Discovery s ohledem na to, že divácky film příliš neuspěl. Nám se vcelku líbil, minimálně obrazově byl působivý, ale ekonomicky jednoduše nezabodoval a je otázkou, proč by firma měla investovat peníze do režisérského sestřihu (nebyla by to asi astronomická částka, ale Warner Bros. Discovery aktuálně šetří).

Zdroj: SFFGazette, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat