Thor 5: Film je prý v přípravách, vrátit by se mohl Taika Waititi, který si myslí, že bude potřeba mocnější padouch než Hela


 Taika Waititi promluvil o potencionálním padouchovi.

Nebylo jasné, jestli bude filmová série Thor pokračovat, přece jen, Láska jako hrom (2022) nebyla zrovna tím, co by si mnozí diváci představovali, ale vypadá to, že dojde na další díl, který bude mít znovu na starosti režisér posledních dvou filmů Thor Taika Waititi. To prý ještě není úplně jisté, ale je to velmi pravděpodobné. A právě Taika promluvil o tom, co podle něj další film potřebuje a to je podle něj mocnější padouch, než jakým byla extrémně nebezpečná Hela (Cate Blanchett) z Ragnaroku (2017):

"Co mu zbývá udělat? Musí to být něco, co bude působit jako něco, co je v souladu s evolucí téhle postavy, ale stále velmi zábavným způsobem a dál mu poskytuje věci, kterým čelit a kvůli kterým vznikající překážky, které bude muset překonat. Myslím, že nemůžeme mít padoucha, který bude slabší než Hela. Myslím, že se musíme posunout na další úroveň a přidat záporáka, který bude nějakým způsobem obávaný."

Naštěstí má Thor v komiksu hromadu mocných protivníků, takže je z čeho vybírat. Jestliže jde o detaily pátého Thora, zatím není jasné v podstatě skoro nic, film je zřejmě zatím v počátečních fázích přípravy.

Zdroj: MyTimeToShineScreenRant, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat