Streamovací novinky: Skvělý severský seriál, povedený Star Wars projekt nebo reality show, o které nepřiznáte, že ji sledujete, ale pobaví vás


 Na co se podívat.

Je tu víkend a přiznejme si to, někteří z nás plánují místo trávení času s lidmi nebo v přírodě zapnout některou ze streamovacích služeb a cpát se nezdravým jídlem. A co nám tedy streamovací platformy tentokrát nabízející?

A jak to bylo dál...

Kde: Max

Aktuálně je k dispozici poslední díl druhé řady pokračování Sexu ve městě nazvaný A jak to bylo dál... Zatímco první řada byla vlastně svého předchůdce příliš nepřipomínala, nová řada je na tom výrazně lépe a kromě toho nám byl přislíbeno cameo Kim Cattrall v roli Samanthy.

Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha?

Kde: Netflix

Jestli se nestydíte za to, že máte rádi reality show, mohla by se vám líbit podívaná nazvaný Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha? Premisa je šílená, páry, kdy jeden člen touží po svatbě a druhý ne, vyzkouší život s novým partnerem, aby zjistili, co vlastně chtějí. Zní to praštěně, je to praštěné, ale svým zvráceným způsobem zábavné.

Ragnarok - Konec světa (třetí a poslední řada)

Kde: Netflix

Streamovací gigant Netflix nenabízí naštěstí jen projekty z americké produkce, ale i z jiných zemí, například severských. Právě tam vznikl výtečný seriál Ragnarok, který sleduje osudy božských bytostí v současnosti. Seriál je zajímavě obsazen, má příjemně mrazivou atmosféru a nabízí nádherné prostředí. Aktuálně je k dispozici třetí a bohužel i poslední řada.

Ahsoka

Kde: Disney+

Seriály z universa Hvězdných válek jsou někdy povedené a někdy ne a naštěstí to vypadá, že novinka Ahsoka patří do první skupiny. Disney+ nabídl zatím dva díly a oba jsou skvělé. Tempo je možné pomalejší, ale atmosféra a oblíbené postavy v hrané podobě to vynahradí.


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat