Slova šéfa Disneyho prý naznačují, že budou zrušeny některé marvelovky

 
Bob Iger vyvolal nervozitu.

Marvelovské filmové universum bylo zvyklé na to, že každý projekt byl úspěchem u novinářů i publika, ale to už neplatí. Některé filmy a seriály stojí obrovské peníze, ale chváleny zrovna nejsou a tak se Marvel nechal slyšet, že se bude soustředit na kvalitu místo kvantity.

Nezdálo se ale, že by mělo dojít k výraznějšímu rušení jeho projektů. Nyní ale promluvil staronový šéf společnosti Disney (ta vlastní i Marvel) Bob Iger a někteří věří, že jeho slova naznačují i to, že budou odpískány určité marvelovky:

"Soustředíme se na zlepšení kvality našich filmů a lepší ekonomiku, nejen, že snižujeme počet filmů, které zveřejníme, ale také náklady na jednotlivé projekty. A maximalizujeme dopad našich projektů tím, že sázíme na různá distribuční okna, která máme k dispozici a umožňujeme zákazníkům, aby se ke svému obsahu dostali různými způsoby."

Iger nezmínil přímo Marvel, ale s ohledem na to, že jde o jednu z jeho nejvýraznějších firem, která má velké náklady, je jasné, že by se to mohlo týkat i jeho. Je ale otázkou, zda a kterých marvelovek se to dotkne, na tohle odhalení si budeme muset ještě počkat.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat