Rebel Moon: Konečně je tu trailer na epické sci-fi od Zacka Snydera


 Stálo čekání za to?

Zack Snyder chtěl vlastní Star Wars a dostal je. Pro Netflix připravuje epickou sci-fi dvoudílnou sci-fi Rebel Moon, kdy bude mít první díl premiéru 22. 12. 2023. Zatím jsme se ale nedočkali zrovna velkého množství materiálů z očekávané podívané. Ale konečně je tu upoutávka.

A ta vypadá, jako by Zack Snyder vzal všechny vědeckofantastické filmy, které zná, naházel je do mixéru a vypadl z něj Rebel Moon. Působí to, jako když kočička s pejskem vařili dort a v mnoha momentech trailer vypadá kýčovitě, ale není to myšleno ve špatném slova smyslu. 

Snyder to s vizuály umí, to už víme dávno a nezbývá než doufat, že podobnou pozornost, jakou věnoval jim, věnoval i příběhové stránce, protože ta v případě jeho některých projektů v minulosti dost pokulhávala (příkladem budiž obrazově skvělý, ale dějově nedoladěný Sucker Punch). Snad se nám z toho nevyklube podobný neúspěch jako John Carter: Mezi dvěma světy (2012), na který se také dobře koukalo, ale forma hodně vítězila nad obsahem a upřímně, některé chvilky z trailer na Rebel Moon tenhle sci-fi propadák připomínaly.

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat