Je úplně mimo, prohlásila představitelka She-Hulk o šéfovi společnosti Disney


 Tatiana Maslany se toho nebojí. 

Tatiana Maslany ztvárňuje Jennifer Walters / She-Hulk v Marvelovském filmovém universu, které spadá pod společnost Disney, ale to neznamená, že se Tatiana bojí kritizovat staronového šéfa firmy Disney Boba Igera. 

Ten totiž na adresu stávkujících herců a scenáristů prohlásil něco ve stylu, že mají nerealistické požadavky na plat. Což zní trochu zvláštně s ohledem na to, že průměrný plat hollywoodských herců je podle některých zdrojů necelých 70 tisíc dolarů ročně (ale víme, jak to chodí s průměry a spousta herců se nedostane ani na tuto částku, zatímco šťastných několik má milionové platy), zatímco Bob Iger může s bonusy vydělat ročně až 27 milionů dolarů. 

Jen pro zajímavost, aby odbory hradili hercům zdravotní pojištění, musejí herci vydělat ročně 26 470 dolarů a podle údajů odborové organizace SAG-AFTRA tuhle částku vydělá jen 12,7 procenta z jejich cca 160 000 členů. Není tak divu, že herci a scenáristé nejsou s danými podmínkami spokojeni. 

A Tatiana má pro ně pochopení a na adresu Igera vzkázala:

"Myslím si, že je úplně mimo. Je úplně mimo, pokud jde o pracovníky, díky kterým vznikají jeho seriály, díky kterým se lidé na jeho seriály dívají, kteří mu lákají diváky a přinášejí peníze."

To je poměrně striktní vyjádření, ale je hezké, že se herečka nebojí riskovat svou práci u Disneyho, aby podpořila své méně šťastné kolegy.

Zdroj: CNN, THR, Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat