Flash zřejmě prodělal ještě víc, než se předpokládalo. DC zrušilo jeden z plánovaných filmů. A pátý Indiana Jones je nejprodělečnějším ze série


 Filmové střípky.

Je to jasné, Flash (2023) je jedním z největších propadáků za dlouhou dlouhou dobu a jde o nejprodělečnější projekt pro studio Warner Bros. Ovšem, zdá se, že ztráta je ještě větší, než jsme si mysleli, protože se objevily zprávy, že rozpočet projektu měl být nakonec skoro 300 milionů dolarů. Pokud je to pravda, tak Flash prodělal ještě výraznější částku, než se předpokládalo (mluvilo se o cca 200 milionech dolarů). 

Ovšem, Warner Bros. není jedinou společností, která řeší nevalné ekonomické výsledky. S tím se musí vypořádat i Disney a to v případě projektu Indiana Jones a nástroj osudu (2023). Jde totiž o nejprodělečnější díl ze série s tím, že se počítá se ztrátou někde kolem 100 milionů dolarů. 

Jen pro informaci, jedná se o další film, který má rozpočet cca 300 milionů dolarů (bez nákladů na propagaci) a studia by si asi měla rozmyslet, zda stojí za to investovat takové částky.

Ještě jednou se vrátíme k DC Films (spadá pod Warner Bros. Discovery), protože v jejich případě se neřeší jen to, že Flash zrovna nezabodoval, ale nově je tu další nepříjemná zpráva, byl "odpískán" další film. Podle nových informací byl zrušen sólový projekt Dicka Graysona / Nightwinga, který se už nějakou dobu plánoval.

Je ale možné, že ke zrušení došlo jen proto, že nové vedení má s Nightwingem jiné plány, ovšem to zatím potvrzen nebylo.

Zdroj: The DirectX, THR, DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat