Fantastická čtyřka: To je ale chaos, zástupci Matta Smitha nechtějí komentovat jeho obsazení a Adam Driver je prý stále kandidátem


 Aby to nebylo málo komplikované.

Už ani nevíme, kolik zpráv o obsazení Fantastické čtyřky (premiéra 1. 5. 2023) se objevilo, ale bylo jich hodně. Nedávno například ta, že favoritem na roli Mr. Fantastica / Reeda Richardse je Matt Smith. Jeho zástupci na to byli několikrát tázáni a nejdříve potvrdili, že ke dni 28. 7. 2023 nebyl do toho filmu obsazen, ale když byli osloveni znovu a to 2. 8. 2023 zaznělo klasické "Bez komentáře".

To by naznačovalo, že to vypadá nadějně, ale současně se objevily další zvěsti o tom, že Marvel dál snaží získat Adama Drivera, který měl být původně zvažován, ale údajně nebyl schopen se s postavou ztotožnit, ovšem scénář prochází úpravami a Marvel možná doufá, že ty ho přesvědčí k tomu, aby tentokrát kývnul.

Nicméně, s ohledem na předchozí zkušenosti nezbývá než čekat, než Marvel oficiálně potvrdí, kdo si hlavní role v očekávané komiksovce zahraje, protože zatím se neustále objevují (staro)nová jména.

Zdroj: DanielRPK's Patreon, MyTimeToShine, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat