Avengers 6: Film údajně rebootuje Marvelovské filmové universum


 Uzrál čas na nový start?

Už delší dobu se mluví o tom, že Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 30. 4. 2026) a Avengers: Secret Wars (premiéra 6. 5. 2027) poslouží jako sbohem pro zbývající členy původního týmu Avengers a nyní zdroj CanWeGetSomeToast, který často přináší autentické informace, přišel s tvrzením, že Secret Wars budou i takzvaným soft-rebootem, tedy částečným restartem Marvelovského filmového universa (MCU) a odstartuje nové Marvelovské filmové universum s tím, že také odhalí osud postav z takzvané Fox-verse (marvelovských postav, které se v hrané podobě představily ve filmech od Foxu).

S ohledem na to, že by mělo jít o soft-reboot nebudou zřejmě úplně ignorovány události a postavy z předchozích etap MCU, ale to se po filmu (nebo už v něm) vydá novým směrem. Dokonce se spekuluje o tom, že některé původní postavy budou ztvárňovat noví herci, ale Marvel se v minulosti nechal slyšet, že podobnou věc v plánu nemám, takže by to bylo překvapením. 

Jak asi čekáte, informace o rebootu Marvel zatím nepotvrdil, ale asi se shodneme na tom, že s ohledem na to, jak se Marvelovskému filmovému universu aktuálně "daří" by nebylo od věci zkusit to znovu a jinak.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat