Zákaz přiblížení byl pomstou a voláním po slávě, naznačil představitel Flashe. Blbost, reagoval novinář


 Ezra Miller se vyjádřil k zákazům přiblížení.Představitel Flashe Ezra Miller v minulosti čelil několika nepříjemným obviněním od vloupání až po obtěžování. Například v červenci minulého roku byl vydán zákaz přiblížení, který byl poskytnut dvanáctiletému chlapci a jeho rodině, která měla být ze strany Millera obtěžována. 

SOUVISEJÍCÍ: NOVINÁŘI OSLOVILI VÍCE NEŽ ČTYŘICET LIDÍ Z MINULOSTI JONATHANA MAJORSE A TI HO ZROVNA NECHVÁLÍ

Zákaz přiblížení nyní vypršel a Miller na to zareagoval dlouhým postem na sociálních sítích, kde poděkoval těm, kteří při něm stáli a například zmínil následující:

"Zákazy přiblížení jsou zamýšleny jako ochrana pro jednotlivce, rodiny a děti, kteří jsou v ohrožení. Nemají být používány jako zbraně pro ty, kteří vyhledávají pozornost, pomíjivou bulvární slávu nebo nějaký druh osobní pomsty, když existují lidé, kteří tyto služby opravdu a nutně potřebují. Nespravedlivě a cíleně se na mě zaměřují jedinci, kteří se sami dopouštěli manipulace a destruktivních aktivit."

Očividně tedy Miller tvrdí, že zákazy přiblíženi vůči němu jsou neférové a jde o cílenou kampaň. Ovšem, na to zareagoval novinář Marlow Stern, který se věnoval právě údajně nevhodnému chování Millera a ten má jasno:

"O tomto příběhu jsem psal. To, co tvrdí Miller je naprostá blbost."

Každý si musí udělat obrázek a názor sám, ale je patrné, že Ezra problémy má a je rozhodně dobře, že vyhledal psychologickou pomoc. 

Zdroj: Instagram, Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat