Flash zřejmě bude nejprodělečnějším superhrdinským filmem vůbec. O čem budou Armor Wars. A co prozradil Gunn o námětu Superman: Legacy

Komiksové střípky.

Flash (2023) si finančně nevede zrovna dobře. Mluvilo se o tom, že půjde o nejprodělečnější film společnosti Warner Bros. a zdá se, že nejen to, podle všeho to bud nejprodělečnější superhrdinský blockbuster vůbec. 

S tím, že provozovatelé kin ubírají množství sálů, ve kterých je projekt promítán, protože se nedaří přilákat diváky, to vypadá, že film prodělá cca 200 milionů dolarů, což by byla rekordní částka. Je to škoda, Flash není špatnou podívanou. 

Co čekat od Armor Wars?

Armor Wars měly být původně seriálem, ale nakonec půjde o film. A o čem bude? Podle všeho se zaměří na organizaci Department of Damage Control, která se specializuje na řešení škod obvykle po akcích superhdinů a superpadouchů.

A právě tohle vládní oddělení vytvoří vlastní robotickou armádu, která by měla chránit lidstvo v reakci na události v seriálu Secret Invasion. Ovšem, jak se dá čekat, tak tahle armáda skončí ve špatných rukou a to Justina Hammera (Sam Rockwell) a Valentiny Allegry de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), které se pokusí zastavit War Machine (Don Cheadle).

James Gunn promluvil o Superman: Legacy

Víme, že film Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025) nebude klasickým origin příběhem, to už jeho scenárista/režisér James Gunn několikrát potvrdil a nyní naznačil, o čem očekávaná komiksovka bude:

"Před necelým rokem jsem se zaměřil na to, že se to bude mnoha způsoby věnovat Supermanovu dědictví - jak jeho aristokratičtí rodiče z Kryptonu a jeho farmářští rodiče z Kansasu ovlivňují to, kým je a jaká dělá rozhodnutí."

Jak už je u Gunna zvykem, nebude se soustředit, jen na vizuální cukrbliky, ale hlavně a především na postavy, čemuž odpovídá i to, co výše popsal.

Zdroj: BoxOfficeMojo, The Cosmic Circus, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat