Barbie: Mysleli jste si, že tahle podívaná bude děsná blbina? Podle novinářů jde o film roku s oscarovými hereckými výkony

Až překvapivě povedená záležitost. 

Když se objevily první videa lákající na film Barbie (premiéra 20. 7. 2023), dalo se tušit, že půjde o projekt, který bude buďto kultovní podívanou, nebo naprostou ptákovinou. A zdá se, že platí první možnost. Někteří novináři už film viděli a drtivá většina z nich je velmi překvapená a to v pozitivním slova smyslu. 

Jedním z největších kladů je podle všeho obsazení, kdy samozřejmě září Margot Robbie a Ryan Gosling. Dokonce zaznívá i to, že podávají oscarové výkony, ale celkově jsou prý všechny herečky a herci skvělí. Zatímco Margot zahřeje u srdce, Ryan skvěle rozesměje. 

Ostatně, celý film je skvělou směsicí nelacině emotivních momentů a scén, které opravdu dobře pobaví. Scénář je prý chytrý, dojemný, vtipný, chytrý a místy i provokativní. 

Nejde jen podle všeho jen o klasickou popcornovou letní podívanou, ale zábavný film, který se nebojí rýpnout si do ožehavých témat.

Potlesk si podle recenzentů zaslouží i hravé a působivé vizuální zpracování od kostýmů až po kulisy, takže oči také budou spokojeny. 

Jak bylo řečeno, většina novinářů je spokojena s tím, že jen minimum z nich má větší výtky. Asi zatím ten "nejpřísnější" názor Barbie chválí, ale dodává, že od projektu čekal malinko víc. Aktuálně to tedy vypadá na skvělou podívanou, takže návštěva kina je rozhodně dobrý krokem. 

A jedna čerstvá zpráva, údajně se začalo pracovat na spin-offu, který se zaměří na postavu Kena (Ryan Gosling).

Zdroj: The Direct, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat