Režisér skvělého Logana není úplně nadšen, že se Wolverine vrátí ve filmu Deadpool 3


 James Mangold není stoprocentně potěšen. 

James Mangold natočil bezkonkurenčně nejlepší film s Wolverinem nazvaný Logan (2017) a vypadalo to, že jde o poslední projekt, ve kterém si tuhle roli zahraje Hugh Jackman. Ovšem, k velké radosti mnohých vyšlo najevo, že se Hugh vrátí ve filmu Deadpool 3 (premiéra 2. 5. 2024). Ne všichni jsou z toho ale úplně nadšení a to platí i pro Mangolda:

"Nemůžu říct, že by si část mě nepřála, abychom to nechali být. Ale vždy tu bude další Wolverine. Může tu být dětský Wolverine a animovaný Wolverine. Zkusí z toho vytěžit, co nejvíce půjde."

Wolverine odešel v nejlepším, to ano, ale zrovna u Deadpoola se úplně neobáváme toho, že by zkazil postavě pověst. Pokud bude trojka podobně povedená jako předchozí dva projekty, není se čeho bát. Je tu stále možnost, že to nemusí dopadnout dobře, ale doufejme, že to není příliš pravděpodobné. 

A pokud jde o návrat Hugha, jsme spíše rádi, byť by nám nevadilo, pokud by byl Logan posledním projektem, kde by byl jako Wolverine k vidění, protože by opravdu odešel na vrcholu.

Zdroj: Variety, Fox/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat