Natáčení seriálu pro Apple bylo tak náročné, že si Tom Holland dává roční pauzu od herectví


 Mladý herec si chce dopřát oddech. 

Tom Holland si rozhodně nemůže stěžovat na to, že by o něj nebyl jako o herce zájem. Ještě mu není ani třicet let a už se objevil v největších hitech, ale v minulosti už naznačoval, že si chce dát od herectví pauzu. Ta ale nebyla dlouhá. Nyní ale znovu naznačil, že si hodlá odpočinout od světa před kamerou a to kvůli náročnému natáčení seriálu Přeplněný pokoj:

"Ale znovu, tenhle seriál mě zlomil. Byly tu chvíle, kdy jsem si říkal něco jako, 'Potřebuji pauzu.' Zmizel jsem. Vyrazil jsem na týden do Mexika a užil si nějaký čas na pláži a byl mimo dění. A nyní si vezmu rok pauzu a to z toho důvodu, jak náročný tento seriál byl... Těším se, jak to dopadne a mám pocit, že naše těžké práce nepřišla nazmar."

Je na místě zmínit, že natáčení série pro Apple TV+ skončilo v minulém roce a není tedy jasné, jestli už daná pauza Holland začala, nebo se na ni teprve chystá.

Co se týče projektu Přeplněný pokoj, jde o adaptaci knihy The Minds of Billy Milligan od Daniela Keyese, která se zaměřuje na prvního člověka v historii amerického soudnictví, který byl osvobozen v případě závažného zločinu (několikanásobného znásilnění) kvůli disociativní poruše identity.

Zdroj: Extra TV, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat