Flash: Tak to dopadlo ještě hůře, než se čekalo. DC komiksovka nezískala ani 60 milionů dolarů


 Tak to nevyšlo.

Pokud jde o odhady tržeb v případě filmu Flash (2023), analytici nejdříve mluvili o tom, že by si za premiérový víkend v severoamerických kinech mohl odnést klidně i 140 milionů dolarů, poté se ale odhady měnily (rozumějte klesaly) a nakonec to vypadalo na 60 milionů dolarů.

Ovšem, bylo to ještě méně, konkrétně 55,1 milionů dolarů, což je u projektu, který vyšel na více než 200 milionů dolarů velké zklamání. A oslňující nejsou ani celosvětové tržby, které jsou aktuálně 139 milionů dolarů, což není u komiksového blockbusteru zrovna rekordní částka. Speciálně pak s ohledem na to, že první reakce mluvily o jedné z nejlepších komiksovek (plnohodnotné recenze nadšení mírně tlumily, ale ani tak nehodnotily špatně). 

Je otázkou, co je hlavní příčinou, jestli problémy Ezry Millera, to, že se fandové "mstí" společnosti DC za ukončení Snydeverse nebo je důvod někde jinde, ale jasné je to, že tahle čísla společnosti Warner Bros. Discovery radost neudělají. 

Nicméně, samozřejmě to neznamená, že jednotlivé postavy nebudeme dál vídat, například představitelka Supergirl Sasha Calle se nechala slyšet, že se sešla se spolušéfem DC Studios Peterem Safranem a řešili potencionální návrat téhle postavy. Žádné konkrétní plány neprozradila, ale je tu šance na její návrat.

Zdroj: BoxOfficeMojo, USA Today

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat