Flash: Premiérové tržby nevypadají vůbec dobře a hodnocení diváků také neoslní


Finančně zatím žádná sláva. 

V kinech je první víkend dlouho očekávaný a několikrát odkládaný film Flash (2023) a recenze nejsou špatné, byť nepotvrzují první názory, které se nebály tvrdit, že jde o jeden z nejlepších komiksových filmů vůbec. 

Ale hodnocení novinářů jsou slušná, ovšem, pokud jde o tržby, tak odhady postupem času klesaly. Nejdříve se mluvilo až o 140 milionech dolarů, poté o cca 100 milionech dolarů, došlo ale k dalšímu umírnění očekávání na něco kolem 70 milionů dolarů a nyní to vypadá, že by to mohlo být jen něco kolem 60 milionů dolarů, což není u projektu za více než 200 milionů dolarů žádná sláva. 

Kromě toho, zdá se, že americké publikum není z filmu úplně nadšené. Podle agentury mapující hodnocení diváků CinemaScore je průměrná známka "B" na stupnici A až F (když A je samozřejmě nejlepší), což nezní tak hrozně, ale jde o jedno z vůbec nejhorších hodnocení pro filmy z takzvaného Snyderverse.

Je otázkou, co za potencionální neúspěch filmu může, ale zdá se, že nepůjde o projekt, který by Warner Bros. Discovery přesvědčil k tomu, aby vzkřísilo Snyderverse.

Zdroj: Deadline, CinemaScore, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat