Ezra Miller je jediným, kdo zvládne hrát Flashe? To asi těžko, vztekají se fandové Granta Gustina. A co je v potitulkové scéně Flashe?



Dohady se potvrdily. POZOR, SPOILERY!!!

Filmového Flashe ztvárňuje Ezra Miller a seriálového skoro dekádu hrál Grant Gustin. Oba mají své fandy a právě ti, kteří jsou v táboře Gustina nejsou nadšení z toho, co prohlásil režisér filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023) Andy Muschietti. Ten sice řekl něco v tom stylu, že i ostatní verze Flashe jsou skvělé, ale neumí si představit, že by filmového Flashe měl hrát někdo jiný. A to se Gustinovým zastáncům rozhodně nelíbí. 

SOUVISEJÍCÍ: CO ŘÍKÁ HENRY CAVILL NA SUPERGIRL VE FLASHOVI?

Internet tak zaplavily nesouhlasné reakce, kdy ty mírnější hlásají to, že Ezra byl castingovou chybou a Grant je ve své roli lepší, ale některé jiné jsou drsnější a upozorňují na to, že Gustin je milován jako Flash už skoro deset let a má hromadu fandů bez ohledu na kolísající kvalitu seriálu, zatímco Ezra je někým, o kom se mluví spíše kvůli jeho problémům se zákonem. Někteří lidé pak upozorňují na to, že prohlášení Muschiettiho bylo neuctivé. 

Upřímně řečeno, my bychom zatím počkali, co předvede Ezra ve filmu, přece jen, sice už jsme ho jako Flashe viděli, ale ne v sólovce a pak bychom teprve vynášeli hodnocení o tom, zda byl dobrou, nebo špatnou volbou jako Flash. 

Co se týče jeho filmu, hodně se o něm samozřejmě spekuluje a nyní, s tím, že už někteří vybraní lidé měli možnost projekt zhlédnout, se určité dohady potvrzují. Například to, že uvidíme George Clooneyho jako Batmana a to v samotném finále téhle komiksovky. 

Kromě toho se na veřejnost dostal popis potitulkové scény. V ní Barry/Flash popíjí s Aquamanem (Jason Momoa) a řeší multivesmír. Barry vysvětlí to, že Batman jako takový reprezentuje v každém vesmíru totožné hodnoty, ale jeho identitu mají jiní lidé. Aquaman se ho poté ptá, jak je na tom on a Barry mu odpoví, že je v každém vesmíru stejný. Aquaman pokračuje v pití a Barry si posteskne, že kvůli rychlému zažívání nemá šanci se opít. 

Není to asi zlomová scéna, spíše to zní jako vtipný moment, který ale jistě fandy potěší, už jen kvůli přítomnosti Aquamana.

Zdroj: CBCanWeGetToast, The CW (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat