Chris Hemsworth chce přestát hrát Thora dříve, než kvůli němu budou lidé kroutit očima

Osud Thora je nejistý. 

Thor: Láska jako hrom (2023) nedopadl zrovna nejlépe a není jasné, jak to s Thorem bude dál a pokud jde o jeho představitele Chrise Hemswortha, ten by se pokračování úplně nevyhýbal, ovšem chtěl by, aby znovu došlo k "přerodu" postavy jako v minulosti:

"Musím být opatrný na to, co říkám, protože netuším, co se stane v další fázi. Vždy probíhají diskuse, stejně jako v případě Vyproštění. Ale než je něco oficiální, lidé nadhazují různé nápady. Ale o ničem oficiálním nevím. Nechci s tím pokračovat do chvíle, než tím budou lidé unavení a budou kroutit očima, když mě jako danou postavu uvidí na plátně. Pokud to publikum chce vidět, pokud tu bude něco, o čem budeme věřit, že je to vzrušující a zábavné, potom dobře. Líbilo se mi, když několikrát došlo k přerodu postavy. Nemám nyní odpověď, ale rád bych to zkusil udělat znovu a udržovat to trochu nepředvídatelné."

Jak bylo řečeno, zatím nejsou známy žádné konkrétní plány na to, co bude s Thorem dál, ale doufejme, že pokud se nějaké objeví, už z něj nebude "over the top" hippie hrdina, ale bude prezentován trošku vážněji. 

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat