Rychle a zběsile 10: Kdo je překvapen, že se internet dostalo to, co je v šokující potitulkové scéně?


 Dalo se to čekat (tedy ne to, co v ní uvidíme). POZOR, SPOILERY!!!

Nejen komiksové filmy nabízejí potitulkové scény, ty se objevují i v jiných projektech. Například v Rychle a zběsile. A nejen u komiksových filmů se dostávají informace o daných momentech na internet před samotnou premiérou. 

To platí i pro Rychle a zběsile 10 (premiéra 18. 5. 2023) a jde o bez přehánění o velmi překvapivou věc. A o co se jedná? O to, že v dané scéně je k vidění Luke Hobbs v podání Dwaynea "Rocka" Johnsona

Je to nečekané s ohledem na to, že je veřejným tajemstvím to, že Dwayne není zrovna velký fanda Vina Diesela a jeho nevraživost je až tak velká, že místo toho, aby se dál objevoval v hlavní sérii Rychle a zběsile, vznikl spin-off. 

Málokdo tak předpokládal, že se Dwayne vrátí do hlavní série, speciálně pak, když ho o to Diesel žádal, ale Rock dal jasně najevo, že to je velmi nepravděpodobné a je ochotný to udělat jen v případě, že by neměl s Vinem žádné společné scény. 

Je ale možné, že se pánové usmířili a nakonec Hobbse znovu uvidíme. To ale zatím potvrzeno nebylo, nicméně se dá přepokládat, že se Rock nevrátil jen kvůli pár vteřinám.

Zdroj: The Wrap, Universal Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat