Rychle a zběsile 10: Extrémně šokující konec, nejhorší díl ze série a naprosto skvělý Jason Momoa, první názory jsou online

 


Fandy prý možná rozdělí. 

Premiéra desátého dílu Rychle a zběsile je za dveřmi, odehraje se 18. 5. 2023 a spoustu lidí asi zajímá, jestli má značka stále co nabídnout a stále dovede najít nové způsoby, jak popřít fyzikální zákony. Něco by mohly napovědět první reakce novinářů, které se nyní objevily online. A co tedy říkají?

SOUVISEJÍCÍ: MOŽNÁ SE DOČKÁME DVANÁCTÉHO DÍLU RYCHLE A ZBĚSILE

Začněme tím dobrým. Tvůrcům se něco bezesporu povedlo a to je obsazení Jasona Momoy do role padoucha Danteho. Novináři se shodují na tom, že je v téhle roli jedním slovem vynikající a bylo naznačeno například to, že je jakýmsi Thanosem universa Rychle a zběsile, případně jeho roztomilé šílenství přirovnávají k jiné komiksové postavě a to Jokerovi. 

Samozřejmostí je hromada akčních scén, které se drží letitého receptu a to, že jsou extrémně přepálené a hrají hlavně a především na efekt, než aby se snažily působit realisticky. To asi není výtka, něco takového u Rychle a zběsile očekáváme. Je zmiňováno, že tohle je podívaná, která prostě volá po velkém plátně a jde o ryzí popcornovou letní jízdu,. 

Očekávat prý máme i velmi šokující konec, podle některých dokonce nejvíce šokující z dosavadních dílů Rychle a zběsile, ale jinak není v prvních názor příběh příliš zmiňován, zřejmě tak asi nepatří k tomu, co by na filmu zrovna oslnilo. 

A přestože většina dosavadních reakcí je spíše kladná, zaznělo i to, že jde o zatím nejhorší díl Rychle a zběsile, ale i autor tohoto drsného vyjádření neopomněl zmínit, že je Jason Momoa skvělý. 

Zatím to vypadá, že desátý díl bude klasickým přírůstkem do série, který má ale jedno herecké eso v rukávu a tím je Jason Momoa, kterého si nemohou novináři vynachválit.

Zdroj: CinemaBlend, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat