Punisher prý také dostane vlastní seriál na Disney+. A kolik dílů bude mít Agatha: Coven of Chaos

 


Fandové Punishera se zřejmě také dočkají. 

Daredevil se dočká "vzkříšení" na streamovací platformě Disney+ a důležitou roli v seriálu zřejmě sehraje i Frank Castle/Punisher (Jon Bernthal). Původně to měla být Jessica Jones, ale údajně kvůli závazkům její představitelky Krysten Ritter ji nahradil právě Punisher. 

Mnohým divákům udělá jeho návrat jistě radost, ale určitě by ocenili i to, pokud by Punisher dostal vlastní seriál. A možná k tomu dojde. Tvrdí to profil MyTimeToShine, který často přináší autentické informace. Další detaily nedodal, jen potvrdil, že k vlastní sérii Punishera dojde.

Na první pohled je to dobrá věc, ale je na místě si uvědomit, že Disney+ není zrovna specialista na drsné a brutální podívané a Punisher brutální prostě být musí, jinak by to nebyl Punisher. 

Jsou tu tedy pravděpodobně dvě možnosti. Ta horší je, že dojde k utlumení násilí, ta lepší je, že Disney+ udělají výjimku a poskytne divákům ráznou sérii, která se bude vymykat jeho běžné nabídce.

V kolika dílech se bude čarovat?

Agatha Harkness (Kathryn Hahn) dostane vlastní seriál a pokud jste ji viděli ve WandaVision, jistě máte radost, protože jde o skvělou postavu. Série Agatha: Coven of Chaos sice byla několikrát odložena, ale nakonec bychom se jí měli dočkat příští rok a nyní bylo odhaleno, kolik epizod bude první řada obsahovat. Bude jich devět.

Zdroj: Vanity Fair, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat