Pracuje se na John Wick 5 i novém filmu Terminátor


 Filmové střípky.

Po třetím dílu se filmové série Terminátor nedařilo úplně přesvědčit diváky o tom, že jde o značku, která má neochvějnou kvalitu. Některé následující filmy byly fajn, jiné až tak ne, ale žádný asi nenabídl to, v co fandové doufali. 

Možná se to ale podaří následujícímu projektu, který sice bude bez Arnolda Schwarzeneggera (herec potvrdil, že s rolí končí, ale nechal se slyšet, že by se klidně přidal k Marvelu), ale zase ho napíše duchovní otec série James Cameron. Ten prozradil, že na scénáři začal pracovat již před nějakou dobou, ale aktuálně si dal pauzu. Ne ale proto, aby si odpočinul, ale z důvodu toho, že chce vidět, co se bude dít s umělou inteligencí, která aktuálně zažívá boom. Chce to samozřejmě reflektovat ve filmu. 

Přípravy jsou tedy na začátku a není vůbec jasné, kdy (a jestli vůbec) se další Terminátor dočká realizace.

Tak to dlouho nevydrželo

Přestože tvůrce série John Wick Chad Stahelski nedávno prohlásil, že by sice chtěl natočit pětku, ale vyčerpali všechny nápady na čtyřku a nezdálo se, že by další film měl vzniknout v blízké budoucnosti, podle všeho společnost Lionsgate už řeší nápady na pátý díl. Šéf Lionsgate Joe Drake k tomu dodal následující:

"Budujeme svět a pokud dojde na pátý film, bude to přirozený vývoj - bude to přirozený růst vyprávění těchto příběhů, ale můžete se spolehnout na to, že John Wick bude vycházet pravidelně."

Podle všeho je pátý film v počátečních fázích vývoje a nejsou známy žádné detaily. Vlastně ani to, jestli se vrátí Keanu Reeves a Stahelski, na potvrzení si budeme muset počkat.

Zdroj: Rod Mercado's Twitter, Verge, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat