Kang neměl být ústředním padouchem Marvelovského filmového universa (a otázkou je, jestli kvůli Jonathanu Majorsovi dál bude)


 Podle všeho byl plán jiný. 

Kang (Jonathan Majors) je novým velkým padouchem Marvelovského filmového universa (MCU), ale je otázkou, zda to dál platí s ohledem na právní problémy Majorse. Nicméně, spekuluje se o tom, že i kdyby musel být herec přeobsazen, tak bude Kang dál důležitým aspektem marvelovek a to i s novým představitelem. 

Ovšem, není úplně vyloučeno, že se Marvel vrátí k původnímu plánu, kdy Kang neměl být hlavním zlounem. Právě o původních úmyslech promluvila autorka knihy MCU: The Reign of Marvel Studios Joanna Robinson:

"Bylo mi řečeno někým, kdo pracuje pro Marvel, že nebylo v plánu udělat Kanga středem všeho, dokud neviděli needitované záběry z Quantumanie a po jeho výkonu v Lokim, který byl opravdu skvělý, reagovali ve stylu, 'To je on. To je náš směr. Přišli jsme o náš reprezentativní tým hrdinů, ale vybudujme to kolem tohoto chlapíka Kanga a jeho představitele, na což plno lidí reaguje."

Jako bylo naznačeno, otázkou je, co bude dál, ale to musí vymyslet Marvel a doufejme, že zvolí cestu nejmenšího odporu, která nenaruší MCU.

Zdroj: The Big Picture, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat