James Gunn už má "plné kecky" kritizování toho, že obsazuje svého bratra


Co říká na obvinění z nepotismu?

James Gunn je znám tím, že má své oblíbené herce, které pravidelně obsazuje. A není na tom nic zvláštního, jednoduše s nimi má dobré zkušenosti a je tak logické, že s nimi hodlá dál spolupracovat. 

Ovšem, někteří lidé ho obviňují z nepotismu, tedy toho, že dává přednost svým příbuzným. Například ho kritizují za to, že obsazuje svého bratra Seana Gunna. Co na to James říká?

"Tohle je nejšílenější věc na světě. Můj bratr byl v televizním seriálu sedm let (Gilmorova děvčata. pozn. redakce) a vydělával mnohem víc, než jsem v dané době vydělával já. Já a můj bratr jsme spolu dělali filmy už od doby, kdy mi bylo 11 let. Tvrdit, že není člověkem, které znám skrz naskrz a není nejlepší herec, se kterým jsem kdy pracoval by bylo šílené."

Je pravda, že Sean se proslavil dříve než James a je hercem s bohatými zkušenostmi. Zvednuté obočí by si možná zasloužilo to, pokud by James obsadil příbuzného bez hereckých zkušeností do výrazné role, ale jak bylo řečeno, Sean má bohatý herecký životopis a není nic překvapivého na tom, že s ním rád James spolupracuje. Zná ho a ví, co umí. 

Zdroj: OneMan, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat