Echo: Seriál byl prý původně tak "nekoukatelný", že musel zasáhnout sám šéf Marvelu

Přetáčky prý nařídil sám šéf Marvelu.

V seriálu Hawkeye se představila skvělá postava známá jako Echo (Alaqua Cox), která dostane vlastní stejnojmenný seriál. Jeho první řada bude uvolněna rovnou celá (což bude u marvelovské série pro streamovací službu Disney+ poprvé a doufejme, že ne naposledy) a to 29. 11. 2023.

Ovšem, nová tvrzení, která se téhle podívané týkají, na klidu asi příliš nepřidají. Specialista na branži Jeff Sneider totiž prozradil následující:

"Slyšel jsem, že seriál měl během produkce problémy. Slyšel jsem, že to byl zmatek a že seriál dopadl tak špatně, že ho v podstatě celý museli přetočit. Bylo mi řečeno, že původně natočili 8 epizod a [kreativní prezident Marvelu Kevin Feige] měl názor, že to nelze zveřejnit a tak diskutovali o tom, že to sestříhají na čtyři, nebo šest epizod v postprodukční fázi. Ale nakonec vsadili na přetáčky, takže můj zdroj aktuálně neví, kolik epizod nakonec vzniklo."

Jestli jde o pravdivé zprávy, není to moc uklidňující, na druhou stranu, tvůrci dostali čas a prostor předělat v podstatě celý seriál a mají ještě několik měsíců čas na jeho dopilování, takže není nic ztraceno. 

Zdroj: John Rocha's Pocast, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat