Conan nebo terminátor? Arnold Schwarzenegger pochybuje, že se v těchto rolích ještě objeví

 


Příliš tomu nevěří.

Arnold Schwarzenegger má na kontě několik ikonických rolí a mezi ty nejznámější patří terminátor z kultovní sci-fi filmové série a Conan z kultovní fantasy filmové série. Ovšem, zdá se, že rakouský herec příliš nepočítá, že se jako tyhle postavy ještě někdy objeví. V případě terminátora poznamenal jasné:

"Série bude pokračovat, já ne."

Co se týče Conana, tak se už roky mluví o filmu The Legend of Conan, ale zatím se v jeho případě nic moc neděje a ani Arnie už není velký optimista. Podle něj je scénář skvělý, režiséři to chtějí natočit, ale je tu problém s právy:

"Zdržuje se to 10 let. [Fredrik] Malmberg vlastní práva. Přišel za mnou a řekl, 'Mám skvělou dohodu s Netflixem,' a když jsme Netflix oslovili, nic o tom nevěděl. Je to jedna z těch šílených věcí. Doufám, že se to vyřeší."

Zatím to tak ale nevypadá a přece jen, byť je Arnold ve skvělé formě, už je mu 75 let a i když v The Legend of Conan měl ztvárnit staršího Conana, pořád asi půjde o akční roli a pokud se bude ještě dlouho otálet, herec by už nemusel mít zájem a energii. 

Zdroj: THR, Tri-Star Pictures (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat