Spekuluje se o dalším filmu Justice League. A koho ztvární Emilia Clarke v marvelovské Tajné invazi?


 Komiksové střípky.

Na předchozí film Justice League (2017) se navazovat nebude, to už víme, ale samozřejmě se dá tušit, že v novém DC Universe se dříve, nebo později dočkáme rebootu Justice League. A nově se spekuluje, že už v první kapitole DC Universe s podtitulem Gods and Monsters by mohla sehrát roli příběhová linka z komiksu známá jako DC: The New Frontier na jejíž motivy vznikl animovaný film Justice League: The New Frontier (2008).

Není úplně jasné, zda se bude první kapitola příběhově inspirovat, pokud jde více projektů, do kterých se příběh "rozmělní", nebo se dočkáme přímo samostatného filmu, ale právě ke druhé zmíněné možnosti se mnozí přiklánějí. Samozřejmě ale musíme čekat na oficiální vyjádření.

Komiksová předloha se odehrává ve čtyřicátých, padesátých a šedesátých letech minulého století a zaměřuje se na vztahy mezi superhrdiny z takzvané Golden Age (Superman, Batman nebo Wonder Woman) s postav ze Silver Age (Green Lantern nebo Flash). 

Koho ztvární Emilia

V komiksové marvelovské série Secret Invasion/Tajná invaze (premiéra 21. 6. 2023) se objeví také Emilia Clarke, ale jak má Marvel ve zvyku, nebylo prozrazeno koho ztvární. Nyní už se to ví, bude to G’iah, což je dcera už známého Skrulla Talose (Ben Mendelsohn).

Zatím ale neznáme detaily, jak moc promluví do příběhu.

Zdroj: KC Walsh's Twitter, Vanity Fair, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat