Constatine 2 není tak jistý, jak se zdálo. A nový šéf DC věří, že mají více plánů než Marvel během svého startu


 Komiksové střípky.

Nedávno přišlo překvapivé (a to mile) oznámení, že vznikne druhý film Constantine, ve kterém se vrátí Keanu Reeves v titulní roli. Nicméně, právě tenhle sympatický herec se nyní vyjádřil ve stylu, který fandům asi na klidu příliš nepřidá. Když dostal otázku na to, zda pokračování opravdu bude, odpověděl následovně:

"Doufám, že ano, ale nevíme. Ano, snažíme se."

Nezní to úplně tak, že je dvojka vytesána do kamene, jsou tu očividně pochyby o tom, zda se dočkáme, ale doufejme, že ano.

Velkolepé DC plány

Nový spolušéf DC James Gunn už v minulosti naznačil to, jaké jsou plány pro DC Universe a nyní se o tom rozpovídal znovu a poměrně sebejistě:

"Vydáváme se do světa, ve kterém existují, a to už nějakou dobu, superhrdinové v jedné podobě či druhé a takové je tohle universum. A tak vyprávíme jeden velký ústřední příběh. Kromě toho, myslím si, že toho máme naplánována více než měl na začátku Marvel, protože jsme dali dohromady skupinu scenáristů, který připravují kompletní příběh."

Velké plány jsou jedna věc, ale jejich realizace druhá. Snad to ale vyjde, protože DC Universe se potřebuje postavit na nohy. Potenciál má obrovský, ale zatím nebyl úplně využit..

Zdroj: CB (I, II), Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat