Návrat Tonyho Starka nemá Marvel v plánu


 Bez ohledu na spekulace.

S ohledem na to, že se v následujících dvou filmech Avengers očekává návrat mnoha postav z prvních fází Marvelovského filmového universa se čím dál častěji řeší i to, zda neuvidíme také Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.), což s ohledem na existenci Multivesmíru nebyl problém. Ale podle marvelovského viceprezidenta pro produkci a vývoj Stephena Broussarda to není na pořadu dne:

"No, myslím si, že metanarativy čtvrté fáze byly o nových postavách. Bylo to o nových lidech, kteří přebírají pochodeň. Pokud se podíváte na Cassie, ta získala kostým a na Kate Bishop a nové postavy jako Jack ve Vlkodlak: Noční lovec. Po prvních deseti letech vyprávění marvelovského příběhu byly předány pochodně jako například v případě Roberta Downeyho Jr., kdy [jeho návrat není dál na pořadu dne. Je to něco ve stylu toho, že nová generace vstupuje do popředí, což se vždy odehrává i v komiksech."

Plánem tedy je, aby se více a více pozornosti dostávalo nové generaci superhrdinů a padouchů a nelpělo se jen na minulosti. A byť to může být bolestivé, není asi ani dobrý krokem sázet jen na etablované postavy.

Zdroj: io9, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat