Zranění Rennera prý bylo vážnější, než se tušilo. Snyderův film bude konkurovat DC hitovce. A marvelovka Thunderbolts možná přišla o jednu z postav

Komiskové střípky.

Před několika týdny došlo k vážné nehodě v případě herce Jeremy Rennera, kterého přejel sněžný pluh. Vyšlo najevo, že utrpěl zranění ortopedického charakteru a hrudníku s tím, že Jeremy skončil v nemocnici v kritickém stavu. Nyní je již doma, ale léčba bude ještě dlouhá a mluví se i o trvalých následcích. 

SOUVISEJÍCÍ: JEREMY RENNER JE DOMA Z NEMOCNICE. A KDY SE ZAČNOU NATÁČET THUNDERBOLTS

Ostatně, nově se objevilo vyjádření někoho, kdo je prý blízkým přítelem herce. Podle něj byl stav Jeremyho horší, než se tušilo:

"Pravá strana Jeremyho hrudníku byla rozdrcena a došlo ke kolapsu vrchní části jeho trupu. Měl také vážné zranění na hlavě, které krvácelo a zranění nohy."

Podle některých zdrojů zabere Rennerovi rekonvalescence až dva roky.

Rebel Moon vs Aquaman

Zack Snyder byl dlouhou dobu jednou z vůdčích osobností DC projektů, ale situace se změnila a filmař už se dál na tomto komiksovém universu nepodílí. Aktuálně připravuje epické scifi Rebel Moon. To bude mít premiéru 22. 12. 2023, což je až překvapivě blízko premiéře DC filmu Aquaman and the Lost Kingdom (americká premiéra 25. 12. 2023).

Je pravda, že Rebel Moon bude primárně k vidění na Netflixu, ale plánuje se i to, že bude promítán v omezeném množství kin. Klidně se tak může stát, že hlasití zastánci Snydera využijí tuhle situaci k tomu, aby dali najevo svou nelibost vůči novému vedení DC a naopak podpoří Snydera. 

Thunderbolts bez Ghosta?

Už před nějakou dobou bylo prozrazeno, kteří antihrdinové budou součástí marvelovské týmovky Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024). Jedním z nich byla i Ava Starr/Ghost (Hannah John-Kamen), ovšem nyní se objevily zvěsti, že ji nakonec neuvidíme. 

Nebylo to potvrzeno, nebyly prozrazeny ani případné důvody, ale byla by to škoda, protože jde tahle postava má rozhodně potenciál.

Zdroj: Radar Online, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat