The Last of Us: Tohle asi není překvapení, seriál dostane druhou řadu


 Stačily k tomu dva díly první řady.

The Last of Us je sice adaptací videoherní předlohy, což obvykle není zrovna záruka kvality, ale na seriálu se podílí jeden z tvůrců výtečného Černobylu Craig Mazin a tak tu byla naděje, že by to mohlo dopadnout dobře. 

Vyšlo to, recenze si nemohou první řadu vynachválit a dvě odvysílané epizody jsou veskrze skvěle hodnoceny i ze strany diváků. A pokud jde o sledovanost, premiéra patří k těm nejúspěšnějším na HBO/HBO Max za dlouhou dobu a druhá epizoda je dokonce rekordní, žádný jiný projekt HBO se v případě druhého týdnu nedočkal takového nárůstu počtu diváků, konkrétně mluvíme o publiku, které se rozrostlo o 22 %.

Asi tak pro vás nebude překvapením, že The Last of Us dostane druhou řadu. Což okomentoval výkonný producent (a tvůrce herní předlohy) Neil Druckmann:

"Cítím pokoru, jsem poctěn a upřímně zaskočen tím, že si nás tolik lidí pustilo a našlo spojení s naším převyprávěním příběhů Joela a Ellie. Spolupráce s Craigem Mazinem, naším neuvěřitelným obsazením a štábem a HBO předčilo má už tak vysoká očekávání. Nyní máme to absolutní potěšení udělat to znovu s druhou řadou! Za všechny z Naughty Dog (vývojářské studio stojící za herní verzí, pozn. redakce) & Playstation, děkujeme!"

Nová epizoda The Last of Us bude mít premiéru 29. 1. 2023.

Zdroj: Variety, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat