Šéf DC prozradil, které marvelovské herce by rád získal. A co si myslí prezident Marvelu o lidech, kteří nemají rádi superhrdinské příběhy


 Komiksové střípky.

Novými šéfy DC Studios jsou Peter Safran a James Gunn. Druhý zmíněný dlouhou dobou pracoval (a ještě pár měsíců bude) pro Marvel a tak dobře zná herce z Marvelovského filmového universa. A nyní prozradil, u kterých z nich doufá, že by přešli k DC. 

"Tihle herci jsou jako má rodina. Nemohu ani popsat, jak blízko mám k Chrisu Prattovi a Pom [Klementieff] a Davu [Batistovi] a Zoe [Saldaně] a Karen [Gillian]. A také vím, že s nimi jednotlivě budu znovu pracovat. Pravděpodobně v mé nové práci."

Zatím asi není nic jistého, ale pokud má se zmíněnými herci tak blízký vztah, jak se zdá, nebylo by překvapením, jestliže by neváhali na jeho případnou nabídku přidat se k DC kývnuli. Speciálně s tím, že hrají variaci týmů Strážci Galaxie, se kterou se ve filmu Strážci Galaxie Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023) rozloučíme.

Kevin Feige o těch, kteří nefandí superhrdinům

Komiksový žánr je aktuálně v kinech i na dalších platformách extrémně úspěšný, ale samozřejmě má i své odpůrce. A to i mezi filmaři, kteří někdy tvrdí, že komiksy deformují byznys. Co si o tom myslí kreativní šéf Marvelu Kevin Feige?

"Existovali lidé, kteří se nedokázali přenést přes čtyřbarevný tištěný dvojdimenzionální příběh. Víte, prostě to nezvládnou. A odvážím se říct, že stejně je tomu dnes. Lidé, kteří se nedokáží přenést přes žánrový příběh nebo něco, co je zasazeno do vesmíru nebo lidi, kteří mohou dýchat pod vodou. 'Ne, to není pro mě..."

S ohledem na tržby komiksových projektů je ale patrné, že spousta lidí se přes to přenést dokáže a to s velkým nadšením.

Zdroj: Empire, Black Panther: Wakanda Forever Podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat