Remake Harryho Pottera? Nevyhnutelné, myslí si herec. A zajímavý detail o padouchovi z Flashe



Filmové střípky.

Co bude dál se sérií Harry Potter se neví. Fantastická zvířata asi dál pokračovat nebudou, adaptace divadelní hry Harry Potter a prokleté dítě potvrzena nebyla, stejně tak ani seriál (byť se o něm mluví). Ovšem, spekuluje se o tom, zda nedojde k rebootu Harryho Pottera. Možná se to může zdát brzy, ale poslední díl se objevil v roce 2011 a některé předělávky vznikly v kratším časovém úseku. 

A to, že je reboot nevyhnutelný si myslí i představitel Rona Weasleyho Rupert Grint:

"Jasně, že tyhle filmy budou předělány."

To asi ano, ale zatím nejsou konkrétní plány a upřímně by asi bylo na místě nechat značku ještě chvíli odpočívat. Její fandové by asi aktuálně nesli velmi těžce, pokud by byla oznámena jména, která nahradí původní představitele.

Otazník visí i nad další postavou, kterou má na starosti, stejně jako Pottera, společnost Warner Bros. Discovery. Řeč je o Flashovi, kterého ztvárňuje Ezra Miller. Mluví se o tom, že už se do role nevrátí, mluví se o tom, že v ní zůstane, situace je nejasná. 

Uvidíme, jak si v kinech povede jeho dlouho odkládaná sólovka, která je prý velmi povedená. Premiéru má 15. 6. 2023 a podle všeho v ní bude ústředním padouchem Dark Flash a nyní se objevily (zatím nepotvrzené) informace, že by jeho kostým měl být z nějakého důvodu vyroben z materiálu pocházejícího z planety Krypton (domoviny Supermana). 

Není jasné, proč by tomu tak mělo být, ale určitě je k tomu nějaký důvod. Jaký? To se snad brzy dozvíme.

Zdroj: GQ, The Flash Film News, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat