Marvel původně plánoval existenci dvou Black Pantherů současně. A Charlie Cox promluvil o "novém" Daredevilovi

 


Komiksové střípky.

Původním Black Pantherem byl T'Challa, ale po nečekané smrti Chadwicka Bosemana pochodeň převzala Shuri (Letitia Wright). Ovšem, jak to tak vypadá, původní plán byl takový, že budou v Marvelovském filmovém universu současně existovat dva Black Pantheři, to potvrdila právě Letitia:

"Bylo to hořkosladké. Shuri to měla vždy udělat. Ale mělo to být uděláno jiným způsobem, kdy měla mít po boku svého bratra, opravdu to prozkoumat, podobně jako v komiksech, kdy by T'Challa a Shuri byli společně Black Panthery a snažili se přijít na to, jak ochránit jejich národ. Ale bohužel to dopadlo jinak. Byla jsem si vědoma té zodpovědnosti. Věděla jsem, jakou to má váhu, ale bylo to prostě hořskosladké, to bylo něco s čím jsem se potýkala. Ale jsem na sebe nesmírně hrdá. Měla jsem skvělou podporu."

Nakonec to tvůrci vyřešili asi nejlépe, jak mohli s ohledem na nepříznivé okolnosti a film Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) byl povedenou podívanou.

Charlie o Daredevilovi

Charlie Cox se vrátí jako Matt Murdock/Daredevil v seriálu Daredevil: Born Again. Ale neustále se řeší to, jestli bude o totožného Daredevila jako v původním seriálu pro Netflix, nebo úplně novou verzi. A na to zkusil odpovědět právě Charlie:

"Nemyslím si, že jde o odlišnou postavu. Jen si myslím, že je v jiné fázi svého života. Nepředpokládám, že se mé podání změní - najali stejného herce. Říkáme, že tohle je zcela nová éra nebo variant? Nečetl jsem scénáře, takže nevím. Ale je to součást Multivesmíru?"

Není to asi úplně jasná odpověď a kromě toho herec přiznal, že zatím nečetl scénáře, takže zatím jde jen o dohady. Uvidíme, jak se s tím tvůrci poperou a vysvětlí existenci téhle verze Daredevila. Seriál bude mít premiéru někdy v příštím roce.

Zdroj: Empire, inews.co.uk, Marvel/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat