Jsou brilantní, prohlásila o Marvelu Emilia Clarke. A Disney kvůli scénáři pro Daredevila najal zkušené právníky


 Komiksové střípky.

V seriálu Secret Invasion/Tajná invaze (premiéra tento rok) se objeví také Emilia Clarke v roli Abigail Brand a sympatická herečka si rozhodně nemůže vynachválit spolupráci s Marvelem:

"U Marvelu si užívám skvělé časy, jsou naprosto brilantní."

Secret Invasion vypadá jako projekt, který vsadí na temnější a vážnější notu, což vypadá hodně slibně a navíc jde o adaptaci velmi oblíbené komiksové zápletky, kdy se Skrullové snaží připravit půdu pro invazi na Zemi. Tak doufejme, že seriál bude stejně ikonický jako předloha. 

Nechtějí to podcenit

Další ze marvelovských seriálů na Disney+ bude Daredevil: Born Again (premiéra pravděpodobně příští rok) a jak určitě víte, Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) je právníkem. A zdá se, že to sehraje důležitou roli v seriálu, protože Marvel najal jako scenáristy Davida Feigea (podle všeho není příbuzný kreativního šéfa Marvelu Kevina Feigeho, pozn. redakce), Thomase Wonga a Zacharyho Reitera, což nejsou jen autoři, ale také zkušení právnici. 

Asi nelze očekávat, že Daredevil: Born Again bude soudním dramatem, ale určitě bude dostatek pozornosti věnováno právní tematice.

Zdroj: IndieWire, The Cosmic Circuis, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat