Je mocný, ale potřebuje zpět svou sílu, promluvil šéf Marvelu o Kangovi a naznačil, na co potřebuje Ant-Mana. A diváci nejsou oslněny vzhledem téhle marvelovky


 Kevin Feige se rozpovídal o novém velkém zloduchovi MCU.

Marvelovské filmové universum bude mít nového ústředního zloducha, po lehké oťukávačce v Lokim se v plné síle Kang (Jonathan Majors) objeví ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) a je jasné, že v Marvelovském filmovém universu sehraje v následujících několika letech důležitou roli. 

O Kangovi tak promluvil i kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

"Je očividnou volbou, když se zaměřujete na Multivesmír. Kang nám umožnil věnovat se novému druhu velkého padoucha. Je odlišným typem záporáka, který válčí s nimi [dalšími zloduchy], stejně tak jako s našimi hrdiny. Kang je velmi mocnou osobou, ale když se s ním setkáme, je v pozici, kdy potřebuje získat zpět svou moc. Má loď a zařízení, které mu umožňují vydat se kamkoliv a kdykoliv, pokud je ovšem rozchodí. Jen, kdyby by měl přístup ke geniálním vědcům a Pymovým částicím..."

Z upoutávek víme, že Kang chce po Ant-Manovi (Paul Rudd), aby mu něco/někoho sehnal a ze slov Feiga se je patrné, že je tu řeč o Hanku Pymovi (Michael Douglas) a jeho ženě Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer), kdy jsou oba výteční vědci. 

Mimochodem, ve spojení s trailery se řeší ještě jedna věc a to, že ne všichni jsou nadšení z trikových efektů. Podstatná část filmu se bude odehrávat v Quantum Realm, které bude zpracováno svérázným vizuálním stylem a podle některých nejsou efekty aktuálně zrovna dopilované. Další lidé zase brblají, že triky nejsou špatné, ale kamera a hra světla a stínu nejsou nic moc. A aby to bylo ještě komplikovanější, jiní zase tvrdí, že Quantum Realm vypadá skvěle. Asi bude nejlepší udělat si názor po zhlédnutí filmu, ale ani poté se určitě všichni neshodnou.

Zdroj: Empire Magazine, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat