Co má padouch Kang údajně společného s knihou temné magie Darkholdem? A je těžké být obsazen jako padouch, pokud jste tmavé barvy pleti, myslí si hvězd Eternals


 Komiksové střípky.

Kang (Jonathan Majors) je padouch, který (minimálně v komiksu) sází na špičkovou technologii. Darkhold je extrémně mocná kniha temné magie. Na první pohled tedy asi nemají příliš společného, ale v Marvelovském filmovém universu tomu zřejmě bude jinak. 

Tvrdí to server The Cosmic Cirus, který přišel s informací, že v MCU bude právě Kang (respektive jeho varianta) skutečným autorem Darkholdu. 

To je zarážející, protože ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) bylo naznačeno, že je jím démonická entita Chthon, ale je možné, že tomu bude jinak. Třeba se dozvíme, že jedna z varianta Kanga se za Chthona vydávala (nebo za něj byla považována), případně přijdou tvůrci s jiným vysvětlením. 

Když už je řeč o záporácích, pak představitel Kinga z Eternals (2021) Kumail Nanjiani se domnívá, že Marvel má obavy obsazovat do rolí padouchů herce tmavé barvy pleti:

"Myslím si, že nyní je Hollywood, přestože se snaží být více rozmanitý, stále divný."

Což ale herci vadí, protože by rád hrál i záporné role. Je samozřejmě otázkou, proč se tomu Marvel údajně vyhýbá (byť ne úplně, například Kanga ztvárňuje Jonathan Majors), ale zřejmě bude důvodem to, že jsou někteří diváci velmi citliví v určitých ohledech a mohli by peskovat, pokud by zloducha ztvárnil někdo tmavé barvy pleti a vidět v tom víc, než v tom skutečně je.

Zdroj: Esquire, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat