Avengers 5: Kang je špičkový padouch, ale také velmi osamělá bytost, vysvětlil scénárista


 Scenárista Jeff Loveness promluvil o Kangovi. 

Scénář k Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025) má na starost Jeff Loveness a právě ten se rozhodl popsal, jak se liší Kang (Jonathan Majors) od původního velkého padoucha Marvelovského filmového universa Thanose (Josh Brolin):

"Kang je velmi osamělou postavou. Jak se budeme posouvat kupředu, budeme ho vídat často a různými způsob, ale opravdu jsem chtěl ukázat lidskost a snad i zranitelnost této postavy předtím, než se stane apokalyptickým v měřítku Avengers. Kang je špičkový avengerovský padouch. Co uděláte, když máte pocit, že nejste dost dobří, abyste tomu čelili? Jak se postavíte výzvě, která se objeví jednou za generaci a která je ještě na vyšší úrovni než je Thanos? Je téměř nekonečným Thanosem. Myslím, že připravujeme půdu pro opravdu dynamický příběh."

Už několikrát zaznělo, že je Kang velmi nebezpečným padouchem a ano, Kameny nekonečna jsou mocné artefakty, ale možnost neomezeně cestovat v čase a rozumět jeho toku, to je také extrémně nebezpečné. Kang tak může napáchat nepředstavitelné škody.

A zřejmě tím začne ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023)

Zdroj: GamesRadar, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat