Ant-Man 3: Proč tahle marvelovka odstartuje novou fázi. Zajímavost o bývalé Wasp. A Evangeline Lilly opět kontroverzní


 Pár zajímavostí o očekávané marvelovce.

Letošní první marvelovský film Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) odstartuje další fázi Marvelovského filmového universa a některé možná napadá otázka, proč zrovna série Ant-Man, která byla, ve srovnání s některými kolegy, zatím poměrně komorní. Na to odpověděl režisér Peyton Reed:

"Už se dál neproháníme v ulicích San Francisca. Bojujeme proti jednomu z nejmocnějších padouchů v historii Marvelu a tohle jsou možná nejméně očekávatelní Avengeři, kteří se proti němu jako první postaví."

Ale nebudou první z rodiny, kdo budou Kangovi (Jonathan Majors) vzdorovat. Kreativní prezident Marvelu Kevin Feige totiž promluvil o bývalé Wasp Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer), která uvízla na dlouhé roky v Quantum Realm, kde je i Kang:

"Je to o tom, že se pět členů téhle rodiny musí vypořádat s prostředím a novou realitou, kterou si prošla jejich matka/babička a ona je velmi velmi dobře známou a velmi mocnou bojovnicí za svobodu v Quantum Realm. O čemž nikdo z nich, když se tam vydali, neměl ponětí."

A když už došlo řeč na Wasp, tak se nyní mluví o aktuální nositelce tohoto jména a to herečce Evengeline Lilly. Ta už v minulosti propagovala relativně kontroverzní teorie a nyní to udělal znovu, když na Instagramu sdílela promo na akci WEF Royal Rumble, kterou zaštítil Russell Brand, což je někdo, kdo je často označován jako šiřitel dezinformací.

Samozřejmě Evengeline nikdo neupírá právo na její názor, ale měla by být opatrná v tom, co propaguje, aby nešířila vyslovené lži.

Zdroj: Empire Online (I, II)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat