První nominace pro Marvel na Zlatý glóbus v jedné prestižní kategorii. A Fantastická čtyřka bude skvělá, věří tvůrce Ant-Mana


 Komiksové střípky.

Marvelovky jsou relativně často nominovány na různé ceny, ale je to většinou v technických kategoriích. Pokud jde o ty herecké, tam už to tak běžné není. Například žádný herec, který se objevil ve filmových marvelovských projektech, zatím nebyl nominován na Zlatý glóbus za svůj výkon (u seriálů je situace trochu jiná). To se ale nyní změnilo. Byly oznámeny nominace a figuruje v nich Angela Bassett, která byla nominována v kategorii "Nejlepší herečka ve vedlejší filmové roli" a to za druhého Black Panthera (2022).

Nezbývá než držet palce během jubilejního 80. udílení, které proběhne 11. 1. 2023. A na tomto odkazu je k nahlédnutí kompletní přehled nominovaných.

Čekání se prý vyplatí

Vzniká již třetí filmová verze Fantastické čtyřky, ale tahle bude jiná, bude pod plnou kontrolu Marvelu. Doufá se a věří, že to tím pádem dopadne dobře a zdá se, že je to reálná možnost. Alespoň podle režiséra, který stojí za filmy Ant-Man Peytona Reeda. O něm se určitou dobu spekulovalo, že se Fantastické čtyřky ujme, ale nakonec to bude Matt Shakman. Peyton ale viděl takzvané artworky a dodal k nim následující:

"Matt Shakman si povede skvěle. A viděl jsem počáteční artworky pro Fantastickou čtyřku - věci v marvelovských kancelářích... bude to skvělé."

Doufejme, protože Fantastická čtyřka si zaslouží povedený film. Jeho premiéra je aktuálně naplánována na 13. 2. 2025.

Zdroj: Somos Geeks, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat